Материална база

Материалната база на ЧСУ "Константин-Кирил Философ" разполага с всички необходими съоръжения за великолепното протичане на учебния процес.

Сградата на ЧСУ "Константин-Кирил Философ" има много високо ниво на оборудване и обзавеждане. При нас учениците разполагат с широк набор от възможности.


Класни стаи

Класните стаи в училището са светли и просторни и са оборудвани с проектори и интерактивни дъски. Всичко това спомага за гладко протичане на учебния процес и за доброто благосъстояние на децата в приятна обстановка.

Интерактивни дъски

Училището използва интерактивни дъски от най-ново поколение на канадската фирма SMART. Разполагаме и със софтуер към дъските, за да могат те да се използват пълноценно.

С изобретяването на интерактивните дъски, традиционната черна дъска се раздвижи и се превърна в touch screen екран, който е много лесен за използване и в същото време много забавен.


Многофункционални игрища

Училището разполага с две многофункционални игрища, пригодени за спорт за деца с мека настилка, оборудвани с баскетболни кошове и мрежи. Тук се провеждат часовете по физическо възпитание и специализираните часове по отделни спортове.

Компютърна зала

Училището е оборудвано с модерна компютърна зала с персонален компютър за всяко дете.

Лаборатория

Училището разполага с оборудвана за практически опити лаборатория, която учениците използват за часовете по химия, физика и биология. В кабинета са обособени работни постове.


Записване онлайнЛятно училищее-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2022 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.