Учителски състав

 

 


Лиляна Петрова
Директор

Г-жа Лиляна Петрова е директор на ЧСУ "Константин-Кирил Философ". Г-жа Петрова е магистър по история и философия от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя е преподавател с дългогодишен педагогически стаж, като директор на училище е натрупала изключително ценен управленски опит.

Г-жа Петрова преподава история в училището.

Асен Лашков
Преподавател по математика

Асен има магистърска степен по електроинженерство, присъдена от Отворено общество за дипломната му работа. Той има и магистърска степен по математика и квалификация за учител по математика и информатика от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Асен е бил в Чартърхаус, Великобритания, където се е занимавал с изпити за A-levels и Cambridge Pre-U. Като учител той е отдаден на професията си и има повече от 5 години опит в сферата.


Валентин Маноилов
Преподавател по български език и литература

Валентин е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“, специалност „Българска филология“. Той има интереси към литературата, историята и философията. Харесва преподавателската дейност, която го среща с нови предизвикателства. Валентин се занимава с драматургия и режисура, пише сатирична проза. Ползва английски език.


Мерилин Станчева
Преподавател по природни науки

Мерилин е завършила Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Нейната бакалавърска степен е по компютърна химия. Защитила е магистърска степен по хранителна химия. Мерилин си поставя за цел да провокира любопитството на учениците, да изследват научените от учебниците факти чрез експериментална работа и да развият интерес към науката. Извън професионалните интереси, харесва спорта, обича децата и е добър приятел на кучетата.


Минка Атанасова
Преподавател по география и икономика

Минка е завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Геолого-географски факултет със специалност „Географ, икономогеограф, география на населението и селищата“. Има преквалификация в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Преподавател по английски език“, среден и горен курс. Освен за преподавател по география, тя има правоспособност за учител по туризъм и екскурзоводство, както и по английски език. Минка е с над 33 години трудов стаж в сферата на образованието. Координатор на проекти по програма Еразъм+.


Гюлсер Фехми
Начален учител

Гюлсер има бакалавърска степен по специалността Начална училищна педагогика. Защитила е магистърска степен за Предучилищна и начална педагогика в Русенския университет “Ангел Кънчев”. Притежава професионална квалификация като учител по английски език и професионално-квалификационна степен от Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Има CELTA сертификат от Кеймбридж и в момента се обучава по програмата DELTA - следващата стъпка в професионалната кариера на Кеймбридж. Гюлсер има натрупан опит като IB PYP преподавател, специалист по подготовка и изпитващ по Cambridge exams, тя е сертифициран Teacher Trainer и Workshop Presenter. В последните години е участвала в редица международни конференции, на които е представила опита си в областта на развитието на любопитството и креативността сред учениците. Има публикувани статии по темите “Демокрацията - образование и начин на живот” и “Да запазим усмивката в училище”. Гюлсер притежава сертификати от Харвард - Family Engagement in Education и Leaders of Learning.Росица Цонева
Начален учител

Росица е бакалавър на СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Начална училищна педагогика с чужд език“. Тя е магистър на Технически университет – София по Публична администрация. Има участие в национални научни конференции със статии по Теория на възпитанието и дидактика. Работила е като начален педагог в училище, занимателни и езикови школи. Именно работата с деца се превръща в нейно призвание, на което тя е отдадена вече години наред. Професионалният подход на Роси е част от тайната на занимателните часове, които тя подготвя и провежда. Роси говори английски и руски.Рая Димитрова
Начален учител

Рая е е възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски". Нейните специалности са Журналистика и Начална училищна педагогика. „Обичам и двете си специалности, но сега имам възможността да следвам страстта си, а именно да стана учител. Децата са най-чистата форма на любов.“ Хобита на Рая са четене, готвене и пътуване!

 


Ралица Боагонтие
Преподавател по лего и роботика

Ралица е магистър по „Педагогика с ИКТ (информационни и комуникационни технологии) в образованието“ от СУ „Св. Климент Охридски ”. Тя започна да работи с деца през 2018 г. и всеки ден намира все повече вдъхновение. Тя също има сертификати по различни предмети като: френски език, икономически, счетоводство и мениджмънт. Нейните бакалавърски степени са от Югозападен университет в Благоевград - Култура и изкуства и връзки с обществеността. Хобитата на Ралица са: рисуване, танци и игри с деца. Тя е много отворен и позитивен човек и обича да работи с деца.


Елеонора Бакалова
Преподавател по музика

Елеонора има магистърски степени „Поп и джаз пеене“ и „Пиано“ към Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”. Тя е завършила множество курсове за вокален педагог из цяла Европа и е работила с някои от най-добрите професионалисти в тази област. Елеонора е професионален вокален педагог с дългогодишен опит на Скандинавския полуостров.

Димана Видинова
Преподавател по приложни изкуства

Димана е завършила Националното училище за приложни изкуства "Илия Петров" с профил живопис. Тя има бакалавърска и магистърска степен от Академията за приложни изкуства в София със специалност "Мода". В настоящия момент продължава образованието си с докторска степен в същото направление. В допълнение към сферата на модата Димана работи в екип с други художници, които създават кукли за театри в България и чужбина.

Калоян Здравков
Преподавател по физическо възпитание

Калоян има бакалавърска степен по Физическо възпитание и треньор по баскетбол от НСА „Васил Левски“. Следдипломната му специализация е по международен спортен мениджмънт от университета в Уорчестър. Той също така е сертифициран учител по ESL, притежаващ сертификат TEFL.


 


Записване онлайнЛятно училищее-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2023 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.