Учителски състав

 


Лиляна Петрова
Директор

Г-жа Лиляна Петрова е директор на ЧСУ "Константин-Кирил Философ". Г-жа Петрова е магистър по история и философия от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя е преподавател с дългогодишен педагогически стаж, като директор на училище е натрупала изключително ценен управленски опит.

Г-жа Петрова преподава история в училището.

Ивета Стоянова
Начален учител

 

Ивета е възпитаник на Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Тя намира преподаването за наистина завладяващо и обожава децата. Вярва, че ученикът и учителят трябва да работят в екип, да се развиват взаимно и да се подкрепят. Нейните хобита са театърът и танците.

 

Габриела Панайотова
Преподавател по английски език

Габриела е завършила бизнес информационни системи в Икономическия университет във Варна. В момента работи по магистърската си степен TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) - Преподаване на английски език като втори, в Oxford Brookes University. Придобила е сертификат за преподаване CELTA в Тайланд, където е работила като учител по английски език в гимназия в продължение на три години. Преподавала е и в училища в Япония и Италия. Освен английски език, Габриела говори и японски език на работно ниво.

 

Асен Лашков
Преподавател по математика

Асен има магистърска степен по електроинженерство, присъдена от Отворено общество за дипломната му работа. Той има и магистърска степен по математика и квалификация за учител по математика и информатика от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Асен е бил в Чартърхаус, Великобритания, където се е занимавал с изпити за A-levels и Cambridge Pre-U. Като учител той е отдаден на професията си и има повече от 5 години опит в сферата.

 

Кристин Пейчева
Преподавател по природни науки

Кристин е изучавала специалност химия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" - бакалавърска степен. Натрупала е значителен професионален опит с работата си в няколко лаборатории, където е получила солидна подготовка в провеждането на научни експерименти. Кристин активно участва в доброволческа работа, в която е работила с деца. Кристин говори отлично английски език, в момента изучава и руски език.

 Анастасия Грунова
Преподавател по изобразително изкуство

Анастасия е изключително комуникативен човек, готова е да помогне винаги на всеки. Тя е изучавала интериорен дизайн в Техническия университет в София и фотография в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Анастасия притежава широк кръг способности и познания в сферата на визуалните и приложните изкуства. Тя преподава изобразително изкуство и дизайн.

 Елеонора Бакалова
Преподавател по музика

Елеонора има магистърски степени „Поп и джаз пеене“ и „Пиано“ към Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”. Тя е завършила множество курсове за вокален педагог из цяла Европа и е работила с някои от най-добрите професионалисти в тази област. Елеонора е професионален вокален педагог с дългогодишен опит на скандинавския полуостров.


Ивана Иванова
Преподавател по физическо възпитание

Ивана е завършила Националната спортна академия "Васил Левски" в София. Тя има магистърска степен по "Адаптирана физическа активност и спорт за деца със специални нужди", както и магистърска степен по "Младежки дейности и спорт". Ивана също така е завършила бакалавърска степен по "Физическо възпитание и спорт". В своята спортна кариера тя е завюовала много ценни награди, а най-високото постижение в кариерата й е участието й в Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.Симона Георгиева
Преподавател по лего и роботика

Симона има бакалавърска степен „Предучилищна и начална училищна педагогика“ и магистърска степен „Предучилищна педагогика и чужд език“ към Софийски университет „Св. Климент Охридски”.  Симона е преподавател по лего в училището. Тя има двугодишен опит като асистент преподавател по Дизайн и Технологии, а след успешно завършване на обучение по Роботика провежда обучение и по тази дисциплина. Симона преподава и шах като извънкласна дейност в училището.Мария Янева
Начален учител

 

Мария е завършила „Международни икономически отношения“ и „Управление на човешките ресурси“ в УНСС – гр. София и има магистърска степен по „Начална училищна педагогика“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Преди няколко години професионалният й път я отвежда в сферата на образованието, което винаги е било приоритет за Мария, а впоследствие се превръща и в нейна лична кауза. Мария вярва, че образователният модел в България има нужда от промяна, но тя трябва да дойде не отвън, а отвътре – от сърцето на всеки учител.

Владее английски и френски език.

 
 


Лятно училищеЗаписване онлайне-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2021 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.