Учителски състав

 

 


Лиляна Петрова
Директор

Г-жа Лиляна Петрова е директор на ЧСУ "Константин-Кирил Философ". Г-жа Петрова е магистър по история и философия от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя е преподавател с дългогодишен педагогически стаж, като директор на училище е натрупала изключително ценен управленски опит.

Г-жа Петрова преподава история в училището.

Габриела Панайотова
Преподавател по английски език

Габриела е завършила бизнес информационни системи в Икономическия университет във Варна. В момента работи по магистърската си степен TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) - Преподаване на английски език като втори, в Oxford Brookes University. Придобила е сертификат за преподаване CELTA в Тайланд, където е работила като учител по английски език в гимназия в продължение на три години. Преподавала е и в училища в Япония и Италия. Освен английски език, Габриела говори и японски език на работно ниво.Елеонора Бакалова
Преподавател по музика

Елеонора има магистърски степени „Поп и джаз пеене“ и „Пиано“ към Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”. Тя е завършила множество курсове за вокален педагог из цяла Европа и е работила с някои от най-добрите професионалисти в тази област. Елеонора е професионален вокален педагог с дългогодишен опит на скандинавския полуостров.


Ивана Иванова
Преподавател по физическо възпитание

Ивана е завършила Националната спортна академия "Васил Левски" в София. Тя има магистърска степен по "Адаптирана физическа активност и спорт за деца със специални нужди", както и магистърска степен по "Младежки дейности и спорт". Ивана също така е завършила бакалавърска степен по "Физическо възпитание и спорт". В своята спортна кариера тя е завюовала много ценни награди, а най-високото постижение в кариерата й е участието й в Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.Росица Цонева
Начален учител

Росица е бакалавър на СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Начална училищна педагогика с чужд език“. Тя е магистър на Технически университет – София по Публична администрация. Има участие в национални научни конференции със статии по Теория на възпитанието и дидактика. Работила е като начален педагог в училище, занимателни и езикови школи. Именно работата с деца се превръща в нейно призвание, на което тя е отдадена вече години наред. Професионалният подход на Роси е част от тайната на занимателните часове, които тя подготвя и провежда. Роси говори английски и руски.Мария Янева
Начален учител

Мария е завършила „Международни икономически отношения“ и „Управление на човешките ресурси“ в УНСС – гр. София и има магистърска степен по „Начална училищна педагогика“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Преди няколко години професионалният й път я отвежда в сферата на образованието, което винаги е било приоритет за Мария, а впоследствие се превръща и в нейна лична кауза. Мария вярва, че образователният модел в България има нужда от промяна, но тя трябва да дойде не отвън, а отвътре – от сърцето на всеки учител. Владее английски и френски език.

 Станислав Андреев
Преподавател по математика и IT

Станислав има магистърска степен „Математическо моделиране в икономиката“ от СУ „Св. Климент Охридски“, той е бакалавър със специалност „Приложна математика“. Притежава квалификация за учител по математика и Информационни технологии. Има дългогодишен преподавателски опит по математика и физика. Станислав ползва английски и немски език.Полина Стоянова
Преподавател по химия и биология, човекът и природата

Полина има бакалавърска и магистърска степен по медицинска химия. Тя е изучавала микробиология, аналитична химия, анатомия, физиология, биофизика. Работата й в различни области на химията й помага да надгради своите знания и да придобие добра лабораторна практика. С практичните занятия в училището Полина открива своята страст в науката и сега, заедно със своите ученици, се надява да предизвика същото усещане и у тях.


Ралица Буасгонтие
Преподавател по лего и роботика

Ралица е магистър по „Педагогика с ИКТ (информационни и комуникационни технологии) в образованието“ от СУ „Св. Климент Охридски ”. Тя започна да работи с деца през 2018 г. и всеки ден намира все повече вдъхновение. Тя също има сертификати по различни предмети като: френски език, икономически, счетоводство и мениджмънт. Нейните бакалавърски степени са от Югозападен университет в Благоевград - Култура и изкуства и връзки с обществеността. Хобитата на Ралица са: рисуване, танци и игри с деца. Тя е много отворен и позитивен човек и обича да работи с деца.

Радомир Кунев
Преподавател по творческо писане

Радомир изучава Българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в София. Вярва, че всеки ученик има потенциал, който трябва да бъде разгърнат и че всяко дете заслужава добро образование. Самият той постоянно се развива, за да може да даде добър пример на учениците си. Професията на преподавател му носи голямо удовлетворение и го изпълва с надежда за едно по-добро бъдеще.

Валентин Маноилов
Преподавател по български език и литература

Валентин е възпитаник на СУ „Св. Климент Охридски“, специалност „Българска филология“. Той има интереси към литературата, историята и философията. Харесва преподавателската дейност, която го среща с нови предизвикателства. Валентин се занимава с драматургия и режисура, пише сатирична проза. Ползва английски език.

Димана Видинова
Преподавател по приложни изкуства

Димана е завършила Националното училище за приложни изкуства "Илия Петров" с профил живопис. Тя има бакалавърска и магистърска степен от Академията за приложни изкуства в София със специалност "Мода". В настоящия момент продължава образованието си с докторска степен в същото направление. В допълнение към сферата на модата Димана работи в екип с други художници, които създават кукли за театри в България и чужбина.

 


Записване онлайнЛятно училищее-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2022 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.