" />

Учителски състав


Лиляна Петрова
Директор

Г-жа Лиляна Петрова е директор на ЧСУ "Константин-Кирил Философ". Г-жа Петрова е магистър по история и философия от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя е преподавател с дългогодишен педагогически стаж, като директор на училище е натрупала изключително ценен управленски опит.

Г-жа Петрова преподава история в училището.


Калина Маринова
Преподавател по български език и литература

Калина е завършила българска филология в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура "Национална и регионална сигурност" с втора специализация "Защита на класифицираната информация" в Националния военен университет "Васил Левски". Самата Калина нарича себе си военен филолог. Развиваща се в два коренно противоположни ареала, Калина поставя грамотността на първо място. Любовта към книгите и любовта към дисциплината са сродни и сходни в нейния процес на работа, даващи й по този начин необятен хоризонт за действие.

Габриела Панайотова
Преподавател по английски език

Габриела е завършила бизнес информационни системи в Икономическия университет във Варна. В момента работи по магистърската си степен TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) - Преподаване на английски език като втори, в Oxford Brookes University. Придобила е сертификат за преподаване CELTA в Тайланд, където е работила като учител по английски език в гимназия в продължение на три години. Преподавала е и в училища в Япония и Италия. Освен английски език, Габриела говори и японски език на работно ниво.

 

Асен Лашков
Преподавател по математика

Асен има магистърска степен по електроинженерство, присъдена от Отворено общество за дипломната му работа. Той има и магистърска степен по математика и квалификация за учител по математика и информатика от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Асен е бил в Чартърхаус, Великобритания, където се е занимавал с изпити за A-levels и Cambridge Pre-U. Като учител той е отдаден на професията си и има повече от 5 години опит в сферата.

 

 
Росица Цонева
Начален учител

Росица е бакалавър по начална училищна педагогика и чужд език от СУ "Св. Климент Охридски". Завършила е магистратура по публична администрация в Технически университет – София. Има участие в научни конференции в страната със статии по Теория на възпитанието и дидактика. Работила е като начален педагог в училище, занимателни и езикови школи.

Елеонора Бакалова
Преподавател по музика

Елеонора има магистърски степени „Поп и джаз пеене“ и „Пиано“ към Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”. Тя е завършила множество курсове за вокален педагог из цяла Европа и е работила с някои от най-добрите професионалисти в тази област. Елеонора е професионален вокален педагог с дългогодишен опит на скандинавския полуостров.


Ивана Иванова
Преподавател по физическо възпитание

Ивана е завършила Националната спортна академия "Васил Левски" в София. Тя има магистърска степен по "Адаптирана физическа активност и спорт за деца със специални нужди", както и магистърска степен по "Младежки дейности и спорт". Ивана също така е завършила бакалавърска степен по "Физическо възпитание и спорт". В своята спортна кариера тя е завюовала много ценни награди, а най-високото постижение в кариерата й е участието й в Олимпийските игри в Атланта през 1996 г.


 


Лятно училищеЗаписване онлайне-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2021 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.