Състезания

Ние смятаме, че състезанията са социален процес, който насърчава работата в екип, развива мотивацията и вдъхновява креативността на учениците.

Учениците от ККФ вземат участие в академични, спортни и творчески състезания. Отличната ни учебна програма, отдадените на работата си учители и вдъхновяващите допълнителни екстри, позволяват на нашите ученици да се представят добре в академичните състезания. Поставяме акцента върху развитието на детето като цялостна личност, което ни позволява да се фокусираме върху други състезания.

Разраствайки се като училище, ние имаме възможност да участваме в множество нови външни състезания. Смятаме, че по този начин нашите ученици развиват своите спортсменски качества и се учат да се съревновават в положителен смисъл, като всичко това им позволява да се запознават с нови приятели извън ККФ.

Академични

ЧСУ  “Константин-Кирил Философ“ – успехи на олимпиади и състезания

„Европейско кенгуру“ – както и в състезанията към Сдружението на българските начални учители по БЕЛ, Математика и „Аз и знанието“, от които получиха грамоти.

100% решение на тестовете по английски език постигнаха нашите ученици на първи кръг на Олимпиади Кингс. Поздравления за всички, които се включиха!

Спортни

Учениците от ЧСУ  “Константин-Кирил Философ“ се справиха с изпита за колани по таекуондо

Таекуондистите на ЧСУ "Константин-Кирил Философ" се представиха отлично на изпита за колани, организиран от Българската федерация по таекуондо - WT style и Таекуондо клуб „Самсон“.

Близо 20 ученици бяха подложени на изпитание за физическа подготовка, бойни техники и терминология в таекуондото. Всички дадоха максимума от себе си и успешно защитиха новите си дипломи.

Учениците от ЧСУ  “Константин-Кирил Философ“ се представиха достойно на Турнира по минифутбол за частни училища в София.

Отборът на ЧСУ "Константин-Кирил Философ" се бори по мъжки и с достойнство премина през Турнира по минифутбол за частни училища в София. И макар, че сред екипа имаше и дами, те доказаха, че финесът също не е за подценяване в тази игра. Пролетното издание на надпреварата беше оспорвано, но донесе много и положителни емоции.

Творчески

Учениците от ЧСУ  “Константин-Кирил Философ“ се включиха в Националния ученически арт конкурс за безопасен интернет

Участието ни в кампанията за безопасен интернет продължи с авторски проекти в Националния ученически арт конкурс за безопасен интернет. Представените проекти доказаха, че дори и малките ни ученици не само са бдителни в интернет, но и знаят как да се предпазват.

Благодарим на ЛЕВ ИНС за организацията и подкрепата по време на кампанията, както и за високата оценка, която дадоха за знанията на децата.

Show menu