Материална база
Лего
Лего стаята е мястото, където креативността и въображението на децата оживяват чрез играта с LEGO®. Тук се съчетава учене, забавление и развитие на ключови умения чрез конструиране и експериментиране с безброй възможности.
Лаборатория
Училището разполага с оборудвана за практически опити лаборатория, която учениците използват за часовете по химия, физика и биология. В кабинета са обособени работни постове.
Компютърна зала
Училището е оборудвано с модерна компютърна зала с персонален компютър за всяко дете.
Интерактивни дъски
Училището използва интерактивни дъски от най-ново поколение на канадската фирма SMART. Разполагаме и със софтуер към дъските, за да могат те да се използват пълноценно. С изобретяването на интерактивните дъски, традиционната черна дъска се раздвижи и се превърна в touch screen екран, който е много лесен за използване и в същото време много забавен.
Библиотека
Нашата библиотека е център на знанието и културата в училището и предоставя обогатяващо образователно пространство за ученици и учители. Ние вярваме, че библиотеката е сърцето на училището и мястото, където се срещат идеи и знания.
Класни стаи
Класните стаи в училището са светли и просторни и са оборудвани с проектори и интерактивни дъски. Всичко това спомага за гладко протичане на учебния процес и за доброто благосъстояние на децата в приятна обстановка.
Учителски кабинет
Нашата учителска стая е мястото, където се обръщате за наставническа подкрепа и съдействие. Тук нашите учители създават, планират и подготвят най-добрите учебни преживявания за всеки ученик.
Училищна сграда
Нашата училищна сграда - мястото, където знанието и бъдещето се срещат. С модерни и функционални пространства създаваме вдъхновяваща обстановка за учене и забавление.
Детски катерушки
Детските катерушки са цветни, радостни и безопасни пространства, където нашите ученици развиват уменията си и се забавляват.
Многофункционални игрища
Училището разполага с две многофункционални игрища, пригодени за спорт за деца с мека настилка, оборудвани с баскетболни кошове и мрежи. Тук се провеждат часовете по физическо възпитание и специализираните часове по отделни спортове.
Show menu